Skip to content

Voor Medewerkers acties en vragen 2021+2022

Beste medewerkers,

Demonstreren tegen milieuvervuiling prima, maar ga dan niet via internet producten kopen,

Lokaal en of in elk geval in winkels, want het vervoer, hoe het gemaakt is, wie daaraan moeten meewerken {vaak kinderen of mensen die er bijna niet van kunnen leven, met vervuiling om hun heen ook nog en de grondtoffen, alsook de energie die hiermee gemoeid is, zijn echt geen milieubewuste keuzes.

Dit willen we je meegven, om deze boodschap te verspreiden. Vertel dit op scholen, op je werk en waar je mensen kan bereiken. Ga naar je vrienden en samen een andere manier bedenken om je inkopen te doen.

Je weet dat natuurlijke producten het beste zijn, maar niet via internet inkopen is minstens zo belangrijk dus. Blijf bij de les, dit is heus niet zomaar opgelost/gedaan, het is niet makkelijker om te proberen niet via internet, met producten vaak uit verweggiestan, te leven.

Bel of email ons met vragen of adviezen hierover.

We gaan ervoor in 2022, een bijzonder jaar, het jaar dat de aarde steeds meer van zich zal spreken, want alom wordt ze minder en dat komt door ons!

Volgende keeer gaan we hierop in, vooral als jullie ons blijven meedoen/voeden met goede akties voor het milieu, dus laat ons dit weten,

Vraag buren, vrienden, familie om mee te doen met de aktis van stichting Stam!

Wijs ze op onze website en laat elke aktie die we tot nu toe hebben opgezet/doorgegeven ook proberen, we hopen op veel meer medewerking van de burgers.

Dank voor jullie inzet en blijf vooral doorgaan met het goede werk.

Beste medewerkers, 2021 juli t/m december

Deze Nieuwsbrief is wegens corona en de noodzaak om toch iets te bereiken weer online gezet.

Al langer is er geen papieren nieuwsbrief meer en ook email-adressen zijn niet in gebruik vanwege juridische items vanuit de regering, helaas.

Dus vragen we jullie om dit te doen:

Peuken:

Helaas worden de peuken van sigaretten vaak op de grond gegooid, in het water of zelfs tijdens het wandelen in de natuur. Wat je kan doen is overal waar dit veel gebeurd, het kenbaar maken bij degenen die dit doen, rokers die in groepjes buiten het kantoor of ander bedrijfsgebouw en een verantwoordelijke in de buurt en uiteraard de gemeente benaderen en daar er ook meer aandacht voor vragen. Maar ook opruimen, dus oppakken.

Ga naar jouw gemeente en vraag om een verbod op het oplaten van ballonnen, dat zou veel uitmaken.

Laat iedereen die u kent en dan wilt ook meedoen met de acties van ons, u kunt altijd bellen en dit kenbaar maken aan ons.

Ook, nogmaals aan bedrijven in elk gebouw, winkelbedrijf, kantoor in je omgeving te vragen, vooral het licht uit te doen in de nacht.

En als derde en laatste, vraag je familie, vrienden en bekenden om bewustzijn voor wat er gekocht wordt, hebben ze het nodig, of kan dat dan veel bewuster voor t milieu? Kortom te consuminderen, is de enige tegenbeweging die wij mensen in de hand hebben.

Shell moet het een en ander “verbeteren” en daar komen nog meer firma’s bij, aan die kant begint nu eindelijk het besef, de consument kan toch ook edelijk veel bijdragen.

Heeft u zelf een slimme/verbeterende bijdrage voor het milieu, dan kunnen wij wellicht deze in de volgende nieuwsbrief plaatsen.

Dank wederom voor uw medewerking aan ons doel kennis, te verpreiden enmilieuvervuiling zoveel mogelijk tegen te gaan!

Sinds begin mei zijn we bezig met de -watereilandjes/vlotten- voor in de grachten, deze zijn hier en daar gezonken_[dus verkeerd materiaal] en dat heeft weinig zin dan. helaas komt er weinig respons, maar we gaan gewoon door tot er een degelijke oplossing is. Inmiddels is het 26 juli 2021. Dank voor alle reacties weer en we blijven ervoor gaan, kijk met anderen vooral op de url/belangrijke links pagina.

Dit is tevens de nieuwsbrief voor oktober tot en met december 2021.

Excuses daarvoor maar er is op dit moment geen webside kennis genoeg om meer te betekenen.