Skip to content

Over onze in het land wonende Medewerkers

Medewerker van stichting STAM wordt je door je op te geven en dan via de nieuwsbrief STAMPERS krijg je meerdere keuzes om voor het milieu actie te ondernemen, ( helaas is deze nieuwsbrief na mei 2018 verdwenen}  en daarom hebben we nu een speciale pagina voor medewerkers in de menubalk voor de acties.
 
Zie hieronder,  waarbij onder andere, het gaan naar het stads/dorpsbestuur, of protestbrieven te ondertekenen, of een andere alarmfunctie te zijn voor de acties die stichting STAM heeft ingezet.
 
Stichting Anti Milieuvervuiling
Nieuwe Achtergracht 31hs
1018 XW Amsterdam
Telefoon 0206265208
 
Email Stichting.Stam@chello.nl
Bank nr. NL80INGB0006932237
KvK  nr. 412209372
 
Als medewerker van st.Stam kan je verschillende onderwerpen gaan aanpakken, hou contact hierover per telefoon, of email.
 
Lichtervuiling; ga naar de gemeente, bedrijven en overal waar je ziet dat er in de nacht onnodig het licht aan is.
Vraag ze oplossingen te vinden om dit voor het milieu te verhelpen.
 
Luchtvervuiling; sluit je aan bij de plaatselijke groeperingen die hiermee bezig zijn en/of zorg zelf voor een organisatie die dit gaat aanpakken, auto, scooter, vrachtwagenverkeer in de binnenstad, bussen, scheepvaart of recretievaartuigen en eventueel vliegtuigen.
 
Afvalverwerking; waar gaat het naartoe, wordt het gescheiden, is er veel straatvuil, wordt er dus genoeg ”geleegd” en is er geen beter systeem om in jouw woonomgeving dit te verbeteren.
 
Voor energie toevoer, verbruik en de milieu gevolgen van keuzes kan je contact opnemen met Milieudefensie voor meer informatie voor jouw omgeving, eventueel kunnen wij van Stam er mee aan de slag.
 
Woon je in de omgevning van Campings of Recreatie-havens, Pretparken, recreatieterreinen, of festival tereinen, dan probeer er achter te komen hoe men daar omgaat met de vershillende facetten hierboven en ook hieronder, genoemd.((grondwater)
 
Met nadruk op schoonmaak, van gebouwen, apparaten, terreinen en sanitair, willen we jullie vragen om dit na te gaan bij alle bovengenoemde onderwerpen.
 
Vraag de gemeente meer aandacht te besteden aan het feit dat veel fietsers en scooterbezitters dat deze geparkeerd worden op een blindegeleide strook, DAT KAN en mag niet!
 
Zie voor de betere middelen op deze website en vooral ook waarom het anders moet- gevolgen voor oppervlaktewater en vis, water fauna en flora.
Als medewerker kan je de cosument in jouw stad, dorp laten weten, dat wij zelf veel kunnen doen, door bewuster te consumeren, producten te kopen, zie bij verschillende onderwerpen, de Milieukist (Lespakket). Maar ook bij de linken en url’s, heb je hulp nodig hoe dit te doen, bel ons.
 
Blijf in contact met Stam, hou ons op de hoogte en geef verslag van wat er kan, bereikt is of niet mogelijk lijkt.
 
Wij danken al onze Stam-medewerkers voor hun inzet en weet dat zodoende jouw/onze voetstap veel lichter is geworden!
 
Hoera 10 jaar bestaat de stichting 22 maart 2000 en we hebben dit in het Vondelpark met aardig wat medewerkers gevierd
 
Het 20jarig bestaan van de stichting is zelfs beklonken met een bescheiden lunch/feestje voor de medewerkers bij de voorzitter thuis, er waren toch nog veel mensen ondanks de doordeweekse dag].
 
30 jaar bestaan
Helaas is ons plan om op 22maart 2020 een actie te plannen voor een mega advertentie in de krant met veel adviezen en verwijzing naar st stam niet doorgegaan ivm corona en het it dat de advertentie te duur is.
 
Kijk op medewerkers actie pagina van st, Stam

 

View Page

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.