Skip to content

Voor Medewerkers acties en vragen

Beste medewerkers,

Demonstreren tegen milieuvervuiling prima, maar ga dan niet via internet producten kopen,

Lokaal en of in elk geval in winkels, want het vervoer, hoe het gemaakt is, wie daaraan moeten meewerken {vaak kinderen of mensen die er bijna niet van kunnen leven, met vervuiling om hun heen ook nog en de grondtoffen, alsook de energie die hiermee gemoeid is, zijn echt geen milieubewuste keuzes.

Dit willen we je meegven, om deze boodschap te verspreiden. Vertel dit op scholen, op je werk en waar je mensen kan bereiken. Ga naar je vrienden en samen een andere manier bedenken om je inkopen te doen.

Je weet dat natuurlijke producten het beste zijn, maar niet via internet inkopen is minstens zo belangrijk dus. Blijf bij de les, dit is heus niet zomaar opgelost/gedaan, het is niet makkelijker om te proberen niet via internet, met producten vaak uit verweggiestan, te leven.

Bel of email ons met vragen of adviezen hierover.

We gaan ervoor in 2022, een bijzonder jaar, het jaar dat de aarde steeds meer van zich zal spreken, want alom wordt ze minder en dat komt door ons!

Volgende keeer gaan we hierop in, vooral als jullie ons blijven meedoen/voeden met goede akties voor het milieu, dus laat ons dit weten,

Vraag buren, vrienden, familie om mee te doen met de aktis van stichting Stam!

Wijs ze op onze website en laat elke aktie die we tot nu toe hebben opgezet/doorgegeven ook proberen, we hopen op veel meer medewerking van de burgers.

Dank voor jullie inzet en blijf vooral doorgaan met het goede werk.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.